fotoverslag van finissage

Zaterdagmiddag 18 januari werd de expositie van Scarlett Hooft Graafland en Roy Villevoye in Rijnstate feestelijk afgesloten. De kunstenaars vertelden geanimeerd over hun werk aan een grote groep bezoekers. Bekijk de expositie via deze link en het fotoverslag hieronder↓

Scarlett Hooft Graafland vertelt over haar werk

Scarlett Hooft Graafland vertelt over haar werk

 

Het werk wordt tot in de details besproken

Het werk wordt tot in de details bestudeerd

 

De kunstcoordinator Mirjam Geelink vertelt over de noodzaak van kunst in Rijnstate

Kunstcoordinator Mirjam Geelink vertelt over de noodzaak van kunst in Rijnstate

 

'Carpet' van Scarlett Hooft Graafland; een tapijt van kruiden en kleurstoffen door haar gelegd op de zoutvlakte in Bolivia.

‘Carpet’ van Scarlett Hooft Graafland; een tapijt van kruiden en kleurstoffen door haar neergelegd op de zoutvlakte in Bolivia.

Roy Villevoye

Roy Villevoye aan het woord. Aukje Gorter luistert toe.

Roy Villevoye vertelt over primaire kleuren die hij naar de Asmat bracht.

Roy Villevoye vertelt over primaire kleuren die hij naar de Asmat in Papoea-Nieuw-Guinea bracht.

Twee foto's van Roy Villevoye. Een studie naar de huidskleur van Marcus Bini. Een stap op weg naar het wassenbeeld van de Asmat met de pasgeboren dochter van Villevoye in zijn handen.

Twee foto’s van Roy Villevoye. Een studie naar de huidskleur van Marcus Bini. Een stap op weg naar het wassenbeeld dat Villevoye maakte van de Asmatman met de pasgeboren dochter van Villevoye in zijn handen.

Twee foto's van Roy Villevoye: Primaire drukkleuren in de modder van Papoea- Nieuw-Guinea. Doet het gaat naast de schoonmaakkast in Rijnstate.

Twee foto’s van Roy Villevoye: Primaire drukkleuren in de modder van Papoea- Nieuw-Guinea. Goede plek zo, naast de schoonmaakkast in Rijnstate.

 

 

 

 

Naar boven